Een houten deur maken om op een goedkope manier je woonkamer of misschien wel je slaapkamer te voorzien van een prachtige ingang? Ik vertel je hoe! Want een mooie houten deur maken is lastiger dan je denkt. Een standaard deur is natuurlijk erg saai, maar als je besluit hier verschillende invloeden in te werken kan jij een prachtige houten deur maken. Toen ik zelf mijn eerste houten deur ging maken wist ik eigenlijk niet hoe ik er zelf voor kon zorgen dat mijn deur zich zou onderscheiden van andere deuren. Het enige voordeel op dat moment was dat mijn deur veel goedkoper was dat alle andere standaard deuren terwijl hij er toch hetzelfde uitzag. Toen ik besloot wat creatiever met mijn deur om te gaan kwam er al snel resultaat. Een houten deur maken aan de hand van een groot aantal verschillende invloeden zorgde ervoor dat ik een prachtige houten deur kon maken.

In dit artikel kan je meer leren over het maken van een mooie houten deur waarmee jij jouw ingang nog mooier maakt! Ik vertel je welke spullen je hiervoor nodig hebt en wat de kosten hiervan zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder en ontdek!

Hoe kan ik een bijzondere houten deur maken?

Eigenlijk iedereen die in Nederland woont kent wel iemand met een bijzondere deur. Misschien is het wel een deur waar een prachtige glas in lood ruit in verwerkt zit of er zit een compleet verhaal in het hout verwerkt, alles kan tegenwoordig. Toch zijn de meeste Nederlandse huizen voorzien van een saaie ouderwetse deur die vaak nog effen wit is ook. Gelukkig kan jij er nu voor zorgen dat jouw huis er tenminste anders uitziet door een deur te maken die zich van deze deuren kan onderscheiden. Een deur maken die absoluut niet op de deuren van deze huizen lijkt is goed mogelijk, je moet er alleen wel zelf nog wat tijd in steken. Want een deur maken die echt mooi is, moet jij toch echt zelf doen.

Een deur maken die mooi is kan op veel verschillende manieren. Ten eerste is het leuk om te kijken of je een deur kan maken die een andere kleur heeft dan wit of zwart. Verf je deur eens een keer in mintgroen of blauw en kijk hoe het staat. Staat het niet? Dan kies je gewoon voor een andere kleur! Kortom, een deur maken kan heel leuk zijn als jij besluit hier je eigen draai aan te geven!

Houten deur bouwtekening

Een echte mooie houten deur maak je natuurlijk met een houten deur bouwtekening. De vraag is alleen hoe jij aan deze bouwtekening gaat komen. Gelukkig kan ik jou daarbij helpen omdat ik jou gebruik kan laten maken van mijn gigantische bouwtekeningenpakket waar maar liefst meer dan tienduizend bouwtekeningen in terug te vinden zijn. Voorbeelden van deze bouwtekeningen zijn bouwtekeningen voor een kliko ombouw, tuinbanken, steigerhouten loungesets, kasten, bedden en nog vele duizenden andere meubels en constructies. Kortom voldoende bouwplezier met mijn bouwtekeningen waar je nog tientallen jaren zoet mee bent. Alle bouwtekeningen in mijn bouwtekeningenpakket zijn net zoals bij het maken van je houten deur overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgesteld zodat je precies weet wat je moet doen om je houten deur te maken.

 

Benieuwd hoe jij aan de bouwtekeningen uit dit bouwtekeningenpakket kunt komen? Klik dan nu hier en ontdek hoe jij dit bouwtekeningenpakket kunt bemachtigen!

Houten deur maken

Houten deur maken

Zelf een houten deur maken doe je met goede bouwtekeningen.