Home » Blog » Doe het zelf » Steigerhouten decoratie maken, doe het zelf!

Steigerhouten decoratie maken, doe het zelf!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

We kennen het allemaal wel, steigerhouten decoratie. Winkels zoals de Action, Xenos en de Riviera Maison staan er vol mee. De prijzen van steigerhouten decoratie, vooral bij de Riviera Maison, zijn vaak vrij hoog. Het zijn naar mijn mening mooie producten van steigerhout, maar als je beseft dat je deze ook zelf kunt maken ben je natuurlijk veel goedkoper uit. Ik kan je vertellen dat je dit eenvoudig zelf kunt doen, maar je moet wel gemotiveerd zijn. Want met voldoende creativiteit is het maken van de mooiste steigerhouten decoratie mogelijk. Wat je namelijk ook wil maken, alles is mogelijk omdat jij zelf invloed op het eindresultaat hebt. Je kunt zelf de kosten laag houden door je steigerhouten decoratie bijvoorbeeld met gebruikt steigerhout te maken. Het is natuurlijk ook geen probleem als jij je steigerhouten decoratie perse met nieuw steigerhout wil maken, maar dan ben je logischerwijs wel wat meer geld kwijt.

In dit artikel vertel ik je wat voor steigerhouten decoratie je precies kunt maken en hoe je deze kunt laten onderscheiden van de steigerhouten decoratie die momenteel in de bovenstaande winkels verkocht wordt. Ik ben zelf al geruime tijd bezig met het maken van meubels, lees 20 jaar, en dat betekent dat er behalve steigerhouten decoratie bouwtekeningen ook nog wat meer bouwtekeningen in mijn bouwtekeningen te vinden zijn. Benieuwd hoeveel? Scroll dan snel door naar de laatste alinea. Benieuwd naar wat ik jou nog meer te vertellen heb? Lees dan nu verder en ontdek!

Wat voor steigerhouten decoratie kun jij maken?

Je kunt behoorlijk creatief zijn in het maken van steigerhouten decoratie. Zelf heb ik de afgelopen maanden kleine kastjes gemaakt die ik heb ingericht met fotolijstjes en andere mooie spulletjes. Je kunt echter ook wat grotere kasten maken en die als steigerhouten decoratie gebruiken. Hier kan je vervolgens boeken en andere spullen in plaatsen. Een ander interessant steigerhouten project, is het maken van steigerhouten kisten. Deze kisten kan jij als steigerhouten decoratie gebruiken en kunnen ook ingezet worden als tijdelijke stoel voor bijvoorbeeld een verjaardag of feestje. Ik kan je vertellen dat je zo ver mogelijk met je fantasie te werk kan gaan, want je kunt alles maken met de bouwtekeningen uit dit bouwtekeningenpakket.

Hoe maak ik mijn steigerhouten decoratie uniek?

Iets waar menigeen klusser last van heeft, is het laten onderscheiden van zijn meubels. Ook bij het maken van steigerhouten decoratie is enige creativiteit vereist, mits jij natuurlijk wilt dat jouw steigerhouten decoratie er nog mooier uitziet dan de steigerhouten decoratie die momenteel verkocht wordt. Het voordeel van het zelf maken van steigerhouten decoratie is dat jij van te voren al het steigerhout kunt verven. Zo is het mogelijk om je steigerhout een grey wash te geven om het zo een hippe look te geven. Ook kan je het steigerhout in je favoriete kleur verven, zodat het perfect aansluit op jouw huidige inrichting. Benieuwd naar de bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten decoratie? Lees dan snel verder!

Bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten decoratie

Je kon al lezen hoe de juiste bouwtekeningen ervoor kunnen zorgen dat jij prachtige steigerhouten decoratie kunt maken. Maar je kan met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket ook nog gigantisch veel andere meubels maken. Steigerhout of niet, je kunt je huis inrichten met meubels die jij allemaal zelf gemaakt hebt. Een tv-meubel of grote eettafel, alles is mogelijk met de juiste bouwtekeningen. Ook het maken van tuinmeubels van steigerhout is te realiseren met de steigerhout werktekeningen. Wil jij daarom nu beginnen met bouwen en erachter komen hoe jij zelf meubels kunt maken? Klik dan nu hier om meer te weten te komen over dit bijzondere en omvangrijke bouwtekeningenpakket!

Steigerhouten decoratie maken
Steigerhouten decoratie maken

Steigerhouten decoratie maak je zelf met goede bouwtekeningen

Meer van dit soort artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.