Ondertussen hebben meer dan 21.000 klussers gebruik gemaakt van mijn bouwtekeningenpakket. Daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op. Vooral als ik kijk naar de resultaten, die regelmatig op mijn Facebook-pagina verschijnen, ben ik trots op wat er met het bouwtekeningenpakket mogelijk is. Een tijdje geleden kreeg ik de vraag hoe kan ik geld besparen met Fred’s Bouwtekeningenpakket? Deze vraag kwam van een klusser die nog geen toegang had tot het pakket. Deze vraag is de aanleiding van dit artikel.

Ook de verhalen van klussers die zo blij zijn dat ze flink hebben kunnen besparen doen mij veel. Zij hebben, na veel werk, hun partner kunnen overtuigen om niet te gaan kopen maar te bouwen. Hierdoor bleef er geld over voor een extra (lange) vakantie of kon er een extra bedrag terug de spaarpot in.

Geweldig om te horen, maar nog steeds zijn er veel klussers die nog niet aan de slag zijn gegaan. De belangrijkste reden om te kiezen voor een bouwtekeningenpakket is om geld te besparen op je meubels.

Dat is dan ook de reden dat ik je vandaag vijf manieren geef om te besparen door gebruik te maken van het pakket.

Besparen met Fred’s Bouwtekeningenpakket kijk hier voor meer informatie!

Meubels kopen? Dat hoeft straks niet meer

Uit een onderzoek dat ik zelf heb verricht onder de klussers die het bouwtekeningenpakket gebruiken, blijkt dat bijna 40 procent geen meubels meer heeft gekocht sinds zij zelf meubels bouwen.

Verder heeft 30 procent sinds de aanschaf van het pakket de helft minder meubels gekocht. In totaal is de gemiddelde jaarlijkse besparing 759 euro, doordat er minder of geen meubels zijn gekocht. De enige kosten zijn gemaakt bij de aanschaf van materialen voor de meubels.

Jaarlijks zijn er dus enorme besparingen mogelijk.

Besparen met Fred’s Bouwtekeningenpakket door zelfgemaakte meubels te verkopen

Wat sommige slimme klussers ook doen, is het verkopen van de meubels die zij met Fred’s Bouwtekeningenpakket gemaakt hebben. Zo zijn er zelfs een paar klussers die hier hun werk van hebben gemaakt.

Voor een goed gemaakte steigerhouten bank kan je zo een bedrag van boven de 250 euro vragen. En de kosten? Die zijn laag

Het is slim om in te spelen op de trends die er zijn. In het pakket vind je bijna een oneindige hoeveelheid mogelijkheden. Inmiddels zijn er al aardig wat mensen aan de slag gegaan en zijn een eigen klussenbedrijf begonnen.

Maak slim gebruik van materialen

Doordat jij op de bouwtekening kunt vinden welke materialen er nodig zijn, kan je ook geld besparen door hier film mee om te gaan. Je kunt dus er dus ook voor kiezen om materialen te gebruiken die je al in huis hebt liggen.

Heel handig en zorgt ervoor dat je nog meer geld kunt besparen. Twee vliegen in een klap!

De beroemde materialenlijsten
Iedere bouwtekening is voorzien van een materialenlijst waar, zoals de naam al doet vermoeden, alle benodigde materialen zijn weergegeven. Met deze lijsten weet je meteen welke spullen er nodig zijn. Hierdoor hoef je niet uren rond te zoeken in de bouwmarkt maar kan je direct de lijst aan een medewerker laten zien. Die zoekt de materialen voor je op en je kunt direct aan de slag!

Inhoud van Freds bouwtekeningen pakket

Direct toegang voor de tijdelijke actieprijs klik hier!

Gebruik Fred’s Bouwtekeningenpakket!

Wil je binnen korte tijd prachtige meubels maken? Dan moet je absoluut gebruik maken van mijn bouwtekeningenpakket. Dit pakket zorgt ervoor dat je niet langer dan nodig is aan het ‘knutselen’ bent. Je weet meteen welke materialen er nodig zijn en welke stappen je moet zetten om jouw project te realiseren.

Ook in het bezit komen van Fred’s Bouwtekeningenpakket? Koop het pakket dan hier tegen een tijdelijk actietarief!

Besparen met Fred's Bouwtekeningenpakket

Besparen met Fred’s Bouwtekeningenpakket