Ben jij opzoek naar een Rems Unimat 77 Basic pS Halfautomatische draadsnijmachine voor pijpdraad 1/4 – 4″ ?

Let dan op voordat je tot de aankoop overgaat.

Waarschijnlijk heb je al een tijdje gezocht en rondgekeken dat is heel goed want oriënteren is heel belangrijk. Je wilt met dit soort beslissingen geen miskoop doen waar je jaren last van hebt. Wat mij heel erg opviel is dat de informatie vaak onduidelijk is waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Lees daarom de specificaties goed neem er de tijd voor. Vergelijk de verschillende opties die er zijn en zet ze desnoods in een tabel naast elkaar. Dit kan er voor zorgen dat je wel een helder beeld krijgt van wat er mogelijk is en het beste past binnen jouw bedrijf en budget.

De eerste en belangrijkste vraag die jij jezelf moet stellen is waar wil ik deze draadsnijmachine voor gaan gebruiken? Dus welk bereik moet hij hebben? Een heel voor de hand liggende vraag maar helaas gebeurd het nogal eens dat er in een bedrijf zelf intern onduidelijkheid over is. Dus wat heb je echt nodig? Daar gaat het om.

Zelf ben ik heel goed te spreken over de draadsnijmachines van Rems. Ze werken fijn en snel. Verder is de service ook goed. Rems heeft veel verschillende draadsnijmachines de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is daarom belangrijk om goed te vergelijken zodat je zeker weet dat hij voldoet aan je wensen en bovendien betaalbaar is.

Enkele voordelen van de Rems Unimat 77 Basic pS Halfautomatische draadsnijmachine:

  1. Je kunt er heel snel mee werken
  2. Omsteltijden zijn heel kort
  3. Geschikt voor losse productie en voor serie productie
  4. Oliehydraulisch/pneumatisch spanblok
  5. Geschikt voor industrie en voor de metaalbewerking
Rems Unimat 77 Basic pS Halfautomatische draadsnijmachine voor pijpdraad

Rems Unimat 77 Basic pS Halfautomatische draadsnijmachine voor pijpdraad

Rems Unimat 77 Basic pS Halfautomatische draadsnijmachine voor pijpdraad 1/4 – 4″

Tweedehands Rems Unimat 77 kopen?

Je kunt er altijd voor kiezen om een tweedehands Rems Unimat 77 snijmachine te kopen. Het voordeel hiervan is dat deze gelijk wel een stuk goedkoper zijn. Een belangrijk nadeel echter is dat je niet precies weet hoe zorgvuldig de vorige eigenaar met deze machine is omgegaan. Is er voldoende onderhoud geweest?

Persoonlijk zou ik niet snel voor een tweedehands snijmachine gaan en mocht je dit wel willen doen onderzoek dan eerst heel goed hoe de staat van de machine is. Heb je er zelf verstand van dan is het heel makkelijk. Heb je er zelf geen of onvoldoende verstand van neem dan iemand mee die er wel alles van af weet. Zodat je geen kat in de zak koopt.

Rems Unimat 77 Basic pS Halfautomatische draadsnijmachine voor pijpdraad 1/4 – 4″

Deze review is geschreven door Fred

Heb jij aanvullingen zet ze dan in een reactie onder dit bericht. Ervaringen zijn ook welkom