Home » Blog » Kerst » Sloophout houten kerstboom maken met een bouwtekening!

Sloophout houten kerstboom maken met een bouwtekening!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil jij niet meer ieder jaar een nieuwe kerstboom halen en een keer een echte originele kerstboom in huis halen? Dan kan jij je eigen sloophout houten kerstboom maken! Doordat we met sloophout werken kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden en tegen een lage prijs dus een prachtige sloophout houten kerstboom maken. Er zijn drie verschillende soorten sloophout houten kerstbomen die jij kan maken, dus je zou ook nog eens leuk kunnen variëren tussen de verschillende soorten kerstbomen. Ook kan je natuurlijk meerdere kerstbomen maken of een kerstboom aan een kennis geven.

Het maken van een sloophout houten kerstboom is eenvoudig en misschien wel het makkelijkste doe-het-zelf project dat jij kan doen. Vooral de platte houten kerstboom is enorm eenvoudig te maken en daar kom je al snel achter. Als je met sloophout werkt zijn er echter wel wat punten waar je goed op moet letten, en daar vertel ik je straks nog meer over.

Sloophout kan je bij vaak bij vuilstortplaatsen wel vinden en kan soms in slechte staat zijn. Daarom geef ik je ook wat tips over hoe jij goedkoop aan sloophout kan komen en waar je op moet letten als je besluit om met sloophout te werken. Meer weten? Lees dan snel verder.

Hoe vind ik sloophout voor mijn houten kerstboom?

Voordat je begint is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe je aan sloophout kan komen. Gelukkig is sloophout op tal van plekken te vinden en vaak nog gratis ook. Als je heel makkelijk aan sloophout wilt komen en je vindt het niet erg om wat geld te betalen, dan kan je via Marktplaats snel sloophout voor je sloophout houten kerstboom vinden. Plaats een advertentie dat je opzoek bent naar sloophout en wel een vergoeding voor het sloophout overhebt. Dan kan ik je verzekeren dat je binnen korte tijd in het bezit bent van hout voor je sloophout houten kerstboom.

Je kunt echter ook sloophout vinden bij vuilstortplaatsen verspreid over het land. Zo is het mogelijk om bij de milieustraat een aanvraag te doen voor sloophout maar kan je ook langs het water kijken of bij vuilstortplaatsen in de buurt. Dit hout is vaak van zwakke kwaliteit maar nog prima te gebruiken voor je sloophout houten kerstboom. Knap het hout op door het een likje verf te geven en lak het misschien van te voren nog even af. Dan kan jij nog een prachtige sloophout houten kerstboom maken tegen een mooi prijsje!

Sloophout houten kerstboom, veel mogelijkheden!

Je kunt de sloophout houten kerstboom maken met de bouwtekeningen uit mijn pakket. In totaal zijn er drie bouwtekeningen waarmee je de sloophout houten kerstboom kan maken. Ook zijn er nog bouwtekeningen te vinden voor de decoraties die jij op de sloophout houten kerstboom kunt plaatsen zoals een houten ster.

De eerste sloophout houten kerstboom die je kan maken is de platte kerstboom. Deze kerstboom kent bredere planken dan de makkelijkste variant van de sloophout houten kerstboom en is dus iets meer gevuld dan de simpele versie. De eenvoudige sloophout houten kerstboom is namelijk voorzien van dunne plankjes waardoor je nog minder hout nodig hebt. Het maken van deze kerstboom is het makkelijkst omdat je nauwelijks hoeft te zagen.

De leukste sloophout houten kerstboom is naar mijn mening de houten draaiboom. Het voordeel van deze kerstboom is dat je enorm veel decoraties kan aanbrengen en je de plankjes op een leuke manier aan kan brengen. Doordat de planken van de sloophout houten kerstboom te draaien zijn kan je het een leuk effect geven door hier tal van decoraties op aan te brengen. Dit geeft de houten kerstboom een uniek uiterlijk waarmee je andere hun kerstboom vaarwel laat zeggen.

Wil je weten hoe je aan de bouwtekeningen kunt komen voor de sloophout houten kerstboom? Lees dan snel verder!

Bouwtekening voor de sloophout houten kerstboom

Je kunt je sloophout houten kerstboom eenvoudig maken wanneer je in het bezit bent van de juiste bouwtekening. Zoals ik je al eerder vertelde zijn er drie verschillende soorten sloophout houten kerstbomen die jij kunt maken; de twee platte kerstbomen en de draaiboom. Alle drie de bouwtekeningen zijn te vinden in mijn bouwtekeningenpakket, inclusief nog eens tienduizend andere bouwtekeningen.

Met deze bouwtekeningen kan je nog veel meer dan alleen een sloophout houten kerstboom maken. Zo kan je onder andere je eigen bureau maken om aan te werken maar is het ook mogelijk om meubels te maken voor in de woon- of slaapkamer (en zelfs voor in de tuin). Van een salontafel  annex koffietafel tot een hippe steigerhouten loungeset, je kunt echt alles maken met dit unieke bouwtekeningenpakket.

Wil je meer te weten komen over dit bouwtekeningenpakket en zo snel mogelijk aan de slag met het maken van je sloophout houten kerstboom? Dan kan je hier alles te weten komen over het bouwtekeningenpakket klik hier.

sloophout houten kerstboom
sloophout houten kerstboom

 Van sloophout een houten kerstboom maken doe je met goede bouwtekeningen

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.