3 weken geleden kwam een goede vriend (Pieter) van mij naar mij toe omdat hij opzoek was naar bouwtekeningen van een steigerhouten loungeset. Pieter vroeg mij of ik hem kon helpen hij voelde zich bezwaard omdat ik al best vaak een bouwtekening had gemaakt voor hem in het afgelopen jaar.

Pieter is een beste klusser hij vindt het geweldig om bezig te zijn met zijn huis. 3 jaar geleden heeft Pieter samen met zijn vrouw Sanne een woning gekocht waar heel veel in verbouwt moest worden. Zo hebben we samen nieuwe gas , water en elektriciteit aan gelegd. De kozijnen rondom vernieuwd. Een aanbouw (bijkeuken) gezet. Verder een nieuwe zolder en een nieuwe schuur gezet.

Eerst heb ik alles voor Pieter bouwtekeningen gemaakt. Voor de bouwvergunning van de schuur en zijn bijkeuken. Daarna hebben we samen alles gebouwd. Nu is Pieter aan de tuin toegekomen en wil hij graag een steigerhouten loungeset maken. Kopen is geen optie omdat een steigerhouten loungeset dat precies aan de eisen van Pieter en Sanne voldoet erg duur is.

Pieter wou mij echter niet meer “lastig” vallen om nieuwe bouwtekeningen te vragen en ging daarom zelf op bouwtekeningen uit. Pieter ging vol goede moed op pad en kwam bij een bedrijfje uit dat goedkoop bouwtekeningen kon maken voor een steigerhouten loungeset. Na 2 dagen kreeg Pieter een mail met daarin het bedrag vermeld voor de bouwtekeningen. Hij sloeg steil achterover en moest even flink slikken. De kosten voor het uittekenen van het steigerhouten loungeset was 344 euro.

Kosten bouwtekeningen steigerhouten loungeset

Kosten bouwtekeningen steigerhouten loungeset

Hij zou hiervoor 3 bouwtekeningen krijgen.

  1. Steigerhouten loungehoekbank
  2. Steigerhouten loungetuintafel
  3. Steigerhouten loungestoel

Hij had dus nog helemaal niks anders dan 3 bouwtekeningen. Met het materiaal er bij zou hij echt een vermogen kwijt zijn en duurder uitkomen dan het kopen van een steigerhouten loungeset. Sanne Pieters vrouw heeft Pieter er uiteindelijk van kunnen overtuigen om toch maar bij mij aan te kloppen.

Gratis bouwtekeningen van een steigerhouten loungeset

bouwtekeningen steigerhouten loungeset

bouwtekeningen steigerhouten loungeset

Toen ik dit verhaal hoorde stond mijn besluit vast ik teken dit steigerhouten loungeset voor Pieter en Sanne gratis is. Inmiddels heeft Pieter het steigerhouten loungeset al gebouwd en is hij er heel blij mee.

Omdat ik mijn goede vrienden Pieter en Sanne hiermee blij hebt gemaakt wil ik jouw hier ook blij mee maken. Hieronder kun jij je naam en emailadres achterlaten dan stuur ik jouw deze bouwtekeningen helemaal gratis naar je op. Wanneer jij jezelf aanmeld krijg je vaker gratis bouwtekeningen opgestuurd. Dus ook al ben je niet opzoek naar een steigerhouten loungeset je krijgt veel meer…

Download nu gratis steigerhouten bouwtekeningen