Home » Blog » Kinderkamer » Steigerhout babykamer maken? Lees hier hoe!

Steigerhout babykamer maken? Lees hier hoe!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil jij je babykamer compleet van steigerhout maken? Dan heb je geluk, want je bent op het juiste moment op het juiste artikel uitgekomen, want in dit artikel kan jij lezen hoe jij een steigerhout babykamer kunt maken. Er zijn namelijk wel redelijk wat zaken die bij een steigerhout babykamer komen kijken. Zo is het belangrijk dat jij je ontfermt over de veiligheid van de babykamer. Steigerhout is namelijk, zoals de naam het al zegt, een houtsoort en daar horen splinters bij. Een steigerhout babykamer gaat dus gepaard met splinters. en het moet jouw doel zijn om iedere splinter weg te schuren zodat jouw baby hier nooit last van kan krijgen. De steigerhout babykamer die jij wilt maken moet wel een veilige omgeving voor jou kindje zijn, en daar kan jij helemaal zelf voor zorgen.

Welke meubels jij allemaal voor je steigerhout babykamer kunt maken, lees je in dit artikel. Het voordeel hiervan is dat je zelf geen geld hoeft te stoppen in het kopen van meubels voor je babykamer, want deze maak jij allemaal zelf tegen veel minder geld. Het geld dat jij hiermee bespaart kun je weer investeren in het maken van nog meer meubels voor de rest in je huis. Met de informatie uit dit artikel kan je precies weten wat jij moet doen om je steigerhout babykamer te realiseren. Klaar om te beginnen? Lees dan snel verder!

Een babykamer van steigerhout maken.

Een steigerhout babykamer maken is een slimme keuze, want jij kunt prachtige meubels maken door middel van bouwtekeningen. Ten eerste is het mogelijk om een steigerhouten kast te maken voor je babykamer van steigerhout. Een steigerhout kast die jij zelf kunt indelen en waarvan je de bovenkant kunt gebruiken om de vieze luiers van je baby te vervangen, je hebt er vast al erg veel zin in ;-)) Probeer daarom creatief te zijn en je te richten op het slim en effectief inrichten van jouw steigerhout kast. Ook kan je nog andere opbergboxen van steigerhout maken, en is het maken van een speeltafeltje van steigerhout ook mogelijk.

Veilige meubels van steigerhout voor je steigerhout babykamer maken.

Je wilt natuurlijk nooit dat jouw kindje pijn krijgt van het steigerhout, en dat doe je door veel tijd te stoppen in het veilig maken van al jouw steigerhout meubels. Investeer tijd en geld in het schuren van alle door jou gemaakte meubels voor de steigerhout babykamer. Je kunt het steigerhout onderhouden door middel van olieverf en beits. Met voldoende motivatie, kun jij een prachtige steigerhout babykamer maken!

Bouwtekeningen voor je steigerhout babykamer.

Je steigerhout babykamer kan pas gemaakt worden wanneer je beschikt over de juiste bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zijn allemaal te vinden in mijn bouwtekeningenpakket. De bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket gaan jou helpen om stap voor stap een prachtige steigerhout babykamer te maken. Zo vind je in dit pakket de bouwtekening voor een steigerhouten kast, opbergdoos en nog vele andere steigerhout meubels. Iedere bouwtekening is overzichtelijk opgebouwd en eenvoudig te gebruiken voor iedere klusser of beginnende doe-het-zelver. Wat je ook besluit te doen, ieder meubel is te maken met één van de tienduizend bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket!

Wil je meer weten? Of welke tekeningen er in dit bouwtekeningenpakket te vinden zijn? Klik dan nu hier en ontdek het!

Steigerhout babykamer
Steigerhout babykamer zelf maken

Zelf een steigerhout babykamer maken? Met de juiste bouwtekeningen is het makkelijk.

Meer van dit soort artikelen

2 reacties

 1. Beste Fred, is steigerhout helemaal veilig voor een babyledikantje? Het is wel gebruikt hout dus kunnen er geen schadelijke stoffen in zitten? Alvast bedankt!

  1. Hey,

   Het is zeker wel geschikt voor een babykamers en babyledikantje.
   Zeker wanneer je kiest voor nieuw steigerhout hoef je niet bang te zijn voor schadelijke stoffen

   Groeten Fred

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.