Home » Blog » BBQ » Green Egg tafel kopen? Maak er zelf een!

Green Egg tafel kopen? Maak er zelf een!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Je hebt al een enorm bedrag uitgegeven om in het bezit te komen van een Green Egg. Moet je dan ook nog eens de hoofdprijs betalen voor een Green Egg tafel? Want kijk maar eens rond op het internet, voor een Green Egg tafel betaal je bijna net zoveel als voor een eettafel van een paar meter. Waarom zou je dan zoveel geld voor een Green Egg tafel betalen als je er zelf ook een kunt maken?

De kosten zullen veel en veel lager zijn en het resultaat is nagenoeg gelijk. Ook zou je het enorme prijsverschil kunnen stoppen in een paar stukken premium Kobe Beef die je op je prachtige Green Egg zou kunnen leggen. Deze tafel maak je door middel van een bouwtekening, dus je hoeft niet te gokken welke stappen je moet nemen om een Green Egg tafel te maken. JE kunt gewoon zelf zo’n tafel bouwen met de tekening, kopen is gelukkig verleden tijd.

Bouwtekening let op de Green Egg

De unieke teksten waarmee webshops de Green Egg tafels proberen te kopen, het is prachtig om te aanschouwen maar het gaat er natuurlijk om dat je daarna een aankoop doet. Mijn Green Egg is  natuurlijk in een tafel geplaatst, maar gelukkig niet in een tafel van duizenden euro’s. Ik heb namelijk zelf een Green Egg tafel gemaakt, waarvan je het resultaat kunt terug zien in de bouwtekening. Deze bouwtekening kan jij gebruiken om zelf ook zo’n tafel te maken. Je kunt je tafel vervolgens hetzelfde eruit laten zien als een van de tafels die je online tegen de hoofdprijs te koop ziet staan. Even goed lakken en je tafel ls al niet meer te onderscheiden van de ‘dure’ tafels online.

De bouwtekening die jij voor het maken van een Green Egg tafel gaat gebruiken, is zeer specifiek en vertelt je precies wat je moet doen. Om te beginnen krijg je goede informatie over de te gebruiken materialen. Een handige en overzichtelijke lijst met alle materialen die er voor deze tafel nodig zijn. Natuurlijk geef ik je ook de afmetingen, zodat je aan de bouwmarkt medewerker direct kan vragen of alles even op maat gezaagd kan worden. Wil de medewerker dit niet doen of doe je dit liever zelf? Dan kan je dat natuurlijk ook prima thuis doen.

De afmetingen zijn overigens ook aan te passen indien je een grotere Green Egg tafel wilt maken. Doe dit wel met in acht neming van de vooraf vastgestelde verhoudingen. Anders komt de tafel er net wat anders uit te zien ;-). Als je overigens nog wat vragen over deze tafel maken hebt, kan je altijd hieronder een reactie plaatsen.

Het gebruiken van de Green Egg tafel

Ben je begonnen met het maken van de Green Egg tafel met de bouwtekening? Dan raad ik je aan alle stappen in de juiste volgorde en zorgvuldig te volgen. Alleen dan zal het maken van de tafel voor jou geen problemen opleveren. Controleer meerdere keren of de afmetingen die jij zelf gebruikt nog overeenkomen met de Green Egg bouwtekening, voordat je verder gaat met bouwen.

Daarna komt de afwerking natuurlijk aan de beurt, waar ik je het advies geef de tafel even lekker te lakken. Zorg ervoor dat de tafel een prachtige toevoeging aan je tuin wordt, wat alleen kan door de afwerking voldoende aandacht te geven.

Bij het gebruik van de Green Egg tafel bepaal je zelf hoe je de tafel gebruikt. Wil je niet dat de tafel vies kan worden, dan raad ik je aan het hout aan de oppervlakte te bedekken met een kleedje. Is het vies worden van de tafel geen probleem, dan kan je gewoon je gang gaan!

Bouwtekening vinden

Wil je aan het werk met de Green Egg bouwtekening? Kijk dan even in mijn bouwtekeningenpakket voor de tekening. In de vele duizenden bouwtekeningen zitten ook enorm veel andere projecten die je na de Green Egg tafel kunt uitvoeren, dus je bent nog lang niet klaar met het werken aan doe-het-zelf projecten. Alle tekeningen zijn als PDF opgeslagen waardoor je ze heel makkelijk kunt openen en lezen. Op elke tekening vind je een handige materialenlijst. Aan de hand hiervan kun je dan heel makkelijk je bestelling plaatsen.

Ben je benieuwd welke projecten er nog meer mogelijk zijn met het bouwtekeningenpakket? Dan kan je hier verder lezen!

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Green Egg tafel
Green Egg tafel

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis bouwtekening

Waar ben jij naar opzoek? Zet het hier in een reactie onder dit bericht.

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.