Home » Blog » Tafel » TV Meubel maken?

TV Meubel maken?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ben jij het ook zat om honderden euro’s uit te geven aan een nieuw TV meubel? Dan ben je niet de enige want ik was het ook ooit zat om te betalen voor nieuwe dure meubels totdat ik er achter kwam dat ik zelf ook meubels kan maken. In dit artikel vertel ik jou hoe jij je eigen TV meubel kunt maken waarmee jij direct honderden euro’s bespaart. Een TV meubel maken kan namelijk al voor minder dan 70 euro, en dan is je TV meubel nog mooi ook! Je kan er vanuit gaan dat als jij met de juiste materialen werkt, je de Televisie meubel na een jaar of vijf nog steeds met winst kan verkopen. Een TV meubel maken is ook een bouwproject wat vrij goed te doen is. Het is niet heel lastig om een mooi TV meubel te maken als jij de juiste stappen volgt. Benieuwd hoe jij een TV meubel kunt maken om jouw woonkamer nog completer te maken? Lees dan snel verder en wie weet heb jij straks een mooi TV meubel in jouw huis staan!

Is een TV meubel maken lastig?

Nee, totaal niet. Ook hoeven de kosten van een TV meubel maken niet hoog te zijn. Als je echt een budget TV meubel zou willen maken, kan je dit al doen voor tien euro. Waarschijnlijk heb je niet naar dit artikel gezocht om een zeer simpel TV meubel te bouwen, want dat had je ook wel zonder hulp of een bouwtekening kunnen doen. Want een wat mooier Televisie meubel is voorzien van wat extra opbergruimtes en lades voor bijvoorbeeld DVD’s en videos. Ook de kosten van een TV meubel maken in deze vorm zijn betrekkelijk laag. Het kost alleen wat meer tijd omdat er beter gekeken moet worden naar de stevigheid van het TV meubel. Als jij al wat vaker constructies en meubels gebouwd hebt, dan is het maken van een TV meubel een fluitje van een cent. Er zijn niet veel handelingen die verricht moeten worden om jouw Televisie meubel te realiseren.

Hoe kan ik mijn TV meubel mooier maken?

Als jij je TV meubel niet er al te goedkoop uit wilt laten zien, kan jij hem voor een lage prijs zelf opknappen. Dit kan jij bijvoorbeeld doen om zelf je TV meubel te verven en hem er zo nog verfijnder uit te laten zien. Ook kan je glossy afplakvellen op je TV meubel aanbrengen, waardoor je TV meubel er nog mooier uitziet. Als je echt uit wilt pakken, kan je er voor kiezen om een glazenplaat op het bovenopperplak van het TV meubel te plaatsen. Een TV meubel maken wordt zo wel duurder, maar het resultaat mag er dan zeker zijn. Zoek dan wel krasbestendig glas wat lang mee gaat, anders moet je het na een jaar weer vervangen.

Bouwtekening TV meubel

Een TV meubel maken kan natuurlijk niet zonder bouwtekening, en die bouwtekening vind je hier bij Fred! Ik ben al jarenlang een timmerman en klus er al sinds 1980 flink op los. Ik heb tuinhuisjes, banken maar ook complete houten huizen gemaakt om aan mijn naasten te laten zien dat met een goede bouwtekening alles mogelijk is. Als jij gemotiveerd bent kan jij de mooiste bouwprojecten realiseren, net zoals een TV meubel maken.

De bouwtekening van mijn TV meubel kan je vinden in mijn bouwtekeningpakket waar meer dan 10.000 bouwtekeningen in te vinden zijn. Hier zitten ook bouwtekeningen in van andere meubels zoals banken en eettafels. Kortom, voldoende werkplezier met mijn bouwtekeningenpakket!

Meer weten over wat jij met dit pakket kunt doen? Klik dan snel hier!

TV Meubel maken
TV Meubel maken kun je zelf

Met behulp van goede bouwtekeningen kun je zelf je eigen TV Meubel maken

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis kast bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.